19.09.2024 - Samsun Şehrine Hoşgeldiniz!
REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜYAP Fuar Merkezi’nde İDEF’23 16’ncı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı Kapanış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar
REKLAM ALANI

16’ncı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı Kapanış Töreni TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. Törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ise önemli mesajlar geldi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

“Fuara katılan firmalara ve gerçekleştirilen etkinliklere destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Salı günü başlayan ve 4 gün süren fuarımıza bu sene ilgi oldukça yüksek.

Fuar tarihi açısından çok da uzun olmayan 30 yılda İDEF önemli bir markaya dönüşmüştür. Türk savunma sanayinin adeta görücüye çıktığı fuar süresince 200 sistemin tanıtımı yapıldı. İş bağlantıları açısından da fuarımız verimli geçti. 5 bin iş görüşmesi gerçekleştirildi.

Bunların haricinde daha pek çok temasa fuarımız vesile oldu. İDEF’in başarı çıtasını yükseltmesinden memnuniyet duyuyorum. Buraya destek veren kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

IDEF 2023’teki başarımızı Türkiye’nin gurur hanesine yazdık. adeta bir akıncı ruhuyla işimizi en iyi şekilde yapacağız. yalan tüccarlarına asla kulak asmayacağız. Bir sonraki IDEF’i yeni bir sıçrama tahtası hali ne getireceğiz.

Gizli açık ambargolara maruz bırakıldık, çifte standartlara, adaletsizliğe ahde vefasızlığın daniskasını yaşadık bunlar karşısında yılmadık pes etmedik kendi göbeğimizi kendimiz kesmek zorunda olduğumuzu aklımıdan çıkarmadık.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ