24.09.2024 - Samsun Şehrine Hoşgeldiniz!
REKLAM ALANI

Ensonhaber’in konuğu Adem Metan: Erdoğan’ı siyaseti bırakmadığı sürece bu ülkede yenmek çok zor

İlker Koç’un sunduğu Gündem Özel’in konuğu olan Gazeteci Adem Metan, 14 Mayıs seçim sonuçlarını değerlendirdi. Metan, “Sayın Tayyip Erdoğan’ı çok hafife alıyorlar. Hafife alınacak bir siyasetçi değil.” ifadelerini kullandı.

Ensonhaber’in konuğu Adem Metan: Erdoğan’ı siyaseti bırakmadığı sürece bu ülkede yenmek çok zor
REKLAM ALANI

Türkiye’nin aylarca heyecanla beklediği 14 Mayıs seçimi dün gerçekleşti.

Milyonlarca seçmen kararını vererek yoğun bir katılımla sandığa gitti.

Ardından sıra sandık sayımına geldi.

Bu süreçte de büyük bir coşku ve heyecanla beklenen sandık açılımı ve oy sayımı uzun stler sürdü.

Veri akışı devam ederken muhalefet cephesinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş 4 kez canlı yayına çıkarak galibiyet mesajları verdi.

Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beklenen balkon konuşmasını yaparak, kendisini bekleyen milyonlara seslenerek seçmenleri rahatlattı.

Adem Metan ‘de

Resmi olmayan sonuçlara göre ise Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı.

Seçim süresince canlı yayın yapan , seçim sonrasında da YouTube ekranlarındaydı.

Bugün ise yeniden abonelerle buluşan ‘Gündem Özel‘ programında Gazeteci Adem Metan’ı ağırlayan İlker Koç, gündemi değerlendirdi.

“Erdoğan, seçmenin gözünde bir siyasetçinin ötesinde bir abi”

Burada önemli açıklamalar yapan Metan, şu ifadeleri kullandı:

Tayyip Erdoğan Soğuk Savaş döneminin siyasetinin içerisinden geliyor. Tayyip Erdoğan’ı çok hafife alıyorlar. Tayyip Erdoğan, kimliği ile kitlesiyle hafife alınacak bir siyasetçi değil. Tayyip Erdoğan sadece bir siyasetçi değil. Bakanlarına vekil olacaksın diyor, bir kişi itiraz etmiyor. Göreve getirdiği bakanlar… Süleyman Soylu gece gündüz 24 st çalıştı. Murat Kurum, İstanbul’da 1. bölgede ayak basmadık yer bırakmadı. Spor Bakanı İzmir’de, oylarını düşürmedi.

Bu süreci bile incelediğinizde Tayyip Erdoğan’ın nasıl bir lider olduğunu görüyorsunuz. Tayyip Erdoğan, dün gece şunu gördük ki seçmenin gözünde bir siyasetçinin ötesinde bir abi. Bir kardeş, bir baba, bir dede. Ailenin bir ferdi gibi bir duruma gelmiş. Tayyip Erdoğan’ı siyaseti bırakmadığı sürece bu ülkede yenmek çok zor. Bunu muhalefetin bunu çok iyi okuması lazım. Siz seçim yaparken Tayyip Erdoğan’ı eleştirdiğiniz dakika itibarıyla, seveninden zerre oy alamazsınız.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ