29.09.2024 - Samsun Şehrine Hoşgeldiniz!
REKLAM ALANI

15 Temmuz Derneği’nden anlamlı seçim filmi

Seçimde kimlerin kimlerle aynı yolda ilerlediğini animasyon filmiyle anlatan 15 Temmuz Derneği, “Başaramayacaklar” vurgusu yaptı.

15 Temmuz Derneği’nden anlamlı seçim filmi
REKLAM ALANI
ensonhaber.com

Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan seçimlere 12 gün kaldı.

15 Temmuz hain darbe girişiminde vatanı savunmak için canını ortaya koyanların kurduğu dernek, seçimler öncesi anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Özellikle seçim vaatlerinde FETÖ ve PKK’ya göz kırpanlara eleştiri niteliği taşıyan bir dakikalık animasyon filmi, aslında seçimin kimler arasında geçtiğini anlatıyor.

“Başaramayacaklar” ismini taşıyan animasyon filminde 14 Mayıs seçimlerinde, bağımsız bir Türkiye için çalışanlarla FETÖ’yü ve PKK’yı KHK’larla yeniden serbest bırakıp ülkenin geleceğini peşkeş çekenler arasındaki seçimin fotoğrafı çekiliyor.

“Ellerinden geleni yapsınlar”

Filmde şu ifadelere yer veriliyor:

“Tarihi bir dönemeçteyiz. Bağımsız mı kalacağız? Kukla mı olacağız? Oyun kuran, oyunları bozan birini değil; Ancak masanın taaa öbür ucuna oturabilecek bir kukla istiyorlar. Bu toprakları, bin yıldır hüküm süren müslümanların elinden alıp; tüm dinlere dost ama İslama düşman hainlere peşkeş çekmek istiyorlar. Güçlü olmamızı istemiyorlar. Bağımsız davranmamızdan nefret ediyorlar. Şeytanla iş tutup lanetler yağdırıyor, tehditler savuruyorlar. Ellerinden geleni yapsınlar! Her karış toprağı şehit kanları ile yıkanmış bu vatanı ele geçiremediler, geçiremeyecekler. Bayrağı indiremeyecekler. Asla!”

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ