23.09.2024 - Samsun Şehrine Hoşgeldiniz!
REKLAM ALANI

‘Dijital birlik’ vitrine çıkıyor

EKONOMİ SERVİSİ – “Dijital birlik” konseptinin önemli bir parçası olan bütünleşik otonom robotik sistemler geliştirilmesi kapsamında sürü ve …

‘Dijital birlik’ vitrine çıkıyor
REKLAM ALANI

EKONOMİ SERVİSİ – “Dijital birlik” konseptinin önemli bir parçası olan bütünleşik otonom robotik sistemler geliştirilmesi kapsamında sürü ve takım halinde görev yapabilen otonom İHA ve İKA’ların kendi aralarında haberleşerek müşterek faaliyet icra etmesine yönelik yetenekler sahada denenmeye başlandı. Tümleşik karma takımların haberleşmesi ve artırılmış durum farkındalığı ile İKA operasyonlarının İHA destekli yürütülmesine yönelik tekniklerin ve teknolojilerin saha denemeleri gerçekleştiriliyor.

IDEF’te ‘Geleceğin Orduları’ paneli

IDEF kapsamında 19 Ağustos’ta “Geleceğin Orduları: Dijital Birlikler” paneli gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkan (SSB) Yardımcısı Celal Sami Tüfekci moderatörlüğündeki panelde, SSB Başkan Yardımcısı Mustafa Murat Şeker, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, SSB Danışma ve Yürütme Kurulu Üyesi Tümgeneral Reha Ufuk Er, Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Okyay, HAVELSAN Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Hacı Ali Mantar konuşmacı olarak yer alacak.

 

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ