24.10.2024 - Samsun Şehrine Hoşgeldiniz!
REKLAM ALANI

OMÜ İlahiyat Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı

OMÜ İlahiyat Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı Rektör Ünal: “5 yıllık eğitim süresini 3,5 yılda bitirmeyi hedefliyoruz” SAMSUN Ondokuz Mayıs …

OMÜ İlahiyat Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı
REKLAM ALANI

OMÜ İlahiyat Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı

Rektör Ünal: “5 yıllık eğitim süresini 3,5 yılda bitirmeyi hedefliyoruz”

SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2021-2022 döneminde 350 mezun verdi.

İlahiyat Fakültesi 2021-2022 dönemi mezuniyet töreni OMÜ Yaşam Merkezi’nde yapıldı. Törende fakülte birincisi Merve Hatip, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Şahin ve Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın birer konuşma yaptı.

“5 yıllık ilahiyat fakültesini iyi bir öğrencinin 3,5 yılda bitirebileceği öngörüsündeyiz”

OMÜ Rektörü Ünal, OMÜ İlahiyat Fakültesi’nin Türkiye’de farklı bir yeri olduğuna dikkat çekerek, “Seçilen, sadece mesleki değil entelektüel düzeyi oldukça yüksek ve imkanlar açısından da zengin bir fakülte ve üniversiteyiz. Düşündüğümüz şey bir yaz döneminde 192 stlik bir dil eğitimi ile hazırlık sınıfını aşabileceğini, sonrasında da alacakları bir takım dersleri buradan aldıkları notla karşılamak suretiyle 5 yıllık ilahiyat fakültesini iyi bir öğrencinin 3,5 yılda bitirebileceği öngörüsündeyiz. İnşallah bundan sonra gelen arkadaşlarımız sizin tecrübelerinizle, sizden edindiğimiz bizim tecrübelerimizle daha doğru daha hatasız yürüyecektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren mezunlara hediyeleri verildi. Daha mezuniyet belgeleri dağıtıldı. Mezun öğrenciler mezuniyet andını yaparak keplerini havaya attı. Tören sonunda katılım sağlayan öğretim görevlileri, akademisyenler, aileler ve öğrencilere yemek dağıtıldı.

/ Bora Kara – Yerel
REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ