28.09.2024 - Samsun Şehrine Hoşgeldiniz!
REKLAM ALANI

Akkim, Gıda Güvenliği Belgesi aldı

  Tesisin açılışına Akkök Holding’in üst düzey yöneticileri katıldı. Akkim Kimya Genel Müdürü Onur Kipri, sürdürülebilir büyüme hedefiyle yatırım …

Akkim, Gıda Güvenliği Belgesi aldı
REKLAM ALANI

 

Tesisin açılışına Akkök Holding’in üst düzey yöneticileri katıldı. Akkim Kimya Genel Müdürü Onur Kipri, sürdürülebilir büyüme hedefiyle yatırım hamlelerine devam edeceklerini söyledi. Kipri, Nazilli’de ürettikleri karboksimetil selülozun gıda sektöründe geniş kullanım alanına sahip olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Akkim Kimya’nın 45’inci yaşında ve Nazilli’deki yatırımımızın birinci yıldönümünde bu tesisi şirketimize kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Gıda katkı üretimi için apayrı bir bina inşa edip tüm teknolojik altyapı ve sistemlerini hazırladık. Türkiye’de bir ilk olarak FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgesi aldık. Bu sayede üretimimizin, yurt içi ve yurt dışındaki beklentileri tam olarak karşılayan, ulusal ve uluslararası mevzuata uygun olduğu bir kez daha tescillendi. Üretim, ihracat ve istihdamımızla ülkemize güç katmayı sürdüreceğiz.”

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü, “Kimyayı lokomotif sektör olarak görüyoruz. Yeni tesis sektöre hayırlı olsun” dedi.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ