23.09.2024 - Samsun Şehrine Hoşgeldiniz!
REKLAM ALANI

Sıhhat çalışanları işaret lisanı öğrendi

BAFRA, SAMSUN – Sağlık çalışanları işaret dili öğrendi SAMSUN – Samsun Bafra Devlet Hastanesinde görevli personel, işitme engellileri daha iyi …

Sıhhat çalışanları işaret lisanı öğrendi
REKLAM ALANI

BAFRA, SAMSUN – Sağlık çalışanları işaret dili öğrendi

SAMSUN – Samsun Bafra Devlet Hastanesinde görevli personel, işitme engellileri daha iyi anlamak ve onların hayatını kolaylaştırmak amacıyla işaret dili eğitimi aldı. Halk Eğitim Merkezi ve Bafra Devlet Hastanesi iş birliği ile düzenlenen işaret dili kursuna katılan 14 sağlık çalışanı 3 ay süren 120 stlik kurs sonunda hastanenin konferans salonunda düzenlenen törenle belgelerini aldılar.

11 yıldır meslek hayatını sürdüren yoğun bakım hemşiresi Huriye Bayda, “Hastanemizin bize böyle bir imkan sunması bizi mutlu etti. Çalışma şartlarımız nedeniyle vakit bulamıyorduk. Hastanemizde kendi konferans salonumuzda kurs eğitimi aldık ve başarılı olduk. Hem kendimiz için hem halkımız için çok faydalı bir kurs olduğunu ve insanlara çok yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Kurs hocası Gizem Sarıgül, “120 stlik eğitimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Katılım sağlayan sağlık personeline tek tek teşekkür ediyorum. Yoğun tempolu çalışmalarına rağmen kursumuza başarılı bir şekilde devam ettiler. Bu öğrendiğimiz eğitim sayesinde bundan sonra hastanemize gelecek olan işitme engellilerimize çok daha güzel bir şekilde yardımcı olabileceğimize inanıyorum. Umarım bu farkındalık projemizin devamını getirebiliriz” açıklamasında bulundu.

Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç ve yardımcıları tarafından kursiyerlere belgeleri verildi. Belgelerini alan sağlık çalışanları işaret dili ile ‘Bafra Devlet Hastanesi olarak her zaman yanınızdayız’ mesajını verdiler.

/ Ahmet Şükrü Uluçay – Yerel
REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ