05.10.2024 - Samsun Şehrine Hoşgeldiniz!
REKLAM ALANI

Samsun’da “Her Değişim Bir Umut” projesinin açılışı yapıldı

SAMSUN – Samsun’da bağımlılık tedavisi yükümlülerinin meslek edinmeleri ve topluma kazandırılması için hayata geçirilen “Her Değişim Bir Umut …

Samsun’da “Her Değişim Bir Umut” projesinin açılışı yapıldı
REKLAM ALANI

SAMSUN – Samsun‘da bağımlılık tedavisi yükümlülerinin meslek edinmeleri ve topluma kazandırılması için hayata geçirilen “Her Değişim Bir Umut” projesinin açılışı gerçekleştirildi.

Yeşilay Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı kapsamında Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İlkadım Halk Eğitimi Merkezi ve Yeşilay Samsun Şubesi ortaklığında hazırlanan projenin açılışı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hizmet binasında yapıldı.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, burada, bağımlılıkla mücadelenin en önemli konulardan biri olduğunu belirterek, “Bu mücadele sadece kolluk kuvvetlerinin yapacağı veya yapması gereken bir iş, bir konu değil. Bağımlılıkla mücadele tüm kamu kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının, yerel yönetimlerimizin ve üniversitelerimizin hep birlikte çalışması gereken ancak o zaman başarılı olacak bir konu.” dedi.

Dağlı, çocukların meslek kazanarak normal bir hayat düzenine kavuşacaklarına inandığını kaydetti.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler de projeye destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Vali Dağlı ve beraberindekiler, erkek ve kadın kuaförü ile medikal tekstil atölyelerini gezerek yükümlülerin hazırladıkları el ürünlerini inceledi.

/ – Son Dakika Haberleri

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ